MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Nga se shkaktohet më shpesh intoleranca ushqimore?

06.08.2022 - 09:40

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti:Nga se shkaktohet më shpesh intoleranca ushqimore?

Mjeku: Nga një studim që kemi bërë shtatë vitet e fundit kemi parë që intolerancat më të më mëdha vijnë nga bulmeti. Në vend të dytë janë perimet, që përmbajnë sasi të lartë nikeli. Grupi i tretë brumrat  dhe i katërt pijet me kafeinë. Këto janë grupet që hasim më shumë në Shqipëri.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.