MENU
klinika

Arsyeja?

Pilotët, nuk konsumojnë të njëjtin ushqim

15.08.2022 - 09:19

Piloti dhe ndihmësi i tij nuk hanë asnjëherë të njëjtin ushqim si të tjerët.

Ata janë dy njerëzit që vështirë se i shohim gjatë fluturimit, por janë më të rëndësishmit.

Edhe pse e dimë që puna e tyre është e vështirë, në fund të fundit ka edhe më shumë kufizime për kapitenin dhe bashkëpilotin e avionit.

Të gjithë do të prisnin që dyshja e kabinës të hante të njëjtin ushqim. Por jo, të dy hanë ushqime të ndryshme. Në fakt, guvernatori është ai që vendos se kush do të hajë çfarë.

Arsyeja është shmangia e helmimit të mundshëm me ushqim të të dy pilotëve.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Profesioni që na ngjall kureshtje të gjithëve...

Këto veprime janë të ndaluara për stjuardesët!