MENU
klinika

Hakerat “godasin” sërish!

Publikohen e-mailet e Ministrisë së Jashtme dhe ambasadave shqiptare në Rusi

10.08.2022 - 17:09

Pas publikimit të e-maileve të kryeministrit Edi Rama, janë publikuar edhe mesazhe nga posta elektronike e Ministrisë së Jashtme shqiptare, drejtuar ambasadave tona.

Në faqen online “homelandjustice.ru”, janë publikuar e-mailet që Ministria e Jashtme i ka dërguar ambasadave shqiptare në Greqi, Maqedoninë e Veriut dhe Rusi.

Ndër të tjera, janë edhe mesazhe që shtetas shqiptarë i kanë dërguar ambasadave tona në shtete të huaja.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN