MENU
klinika

Radhë e gjatë në Kakavijë

Pala greke me vetëm dy sportele në punë

14.08.2022 - 10:16

Mëngjesin e ditës së sotme janë shënuar sërish radhë të gjata automjetesh në doganën e Kakavijës. Për shkak të fluksit të madh, qytetarët detyrohen të presin disa orë në radhë për tu futur në Shqipëri.

Mëngjesin e ditës së sotme janë shënuar sërish radhë të gjata automjetesh në doganën e Kakavijës që presin. Për shkak të fluksit të madh, qytetarët detyrohen të presin disa orë në radhë për tu futur në Shqipëri.

Radhë automjetesh ka edhe në doganën e Kapshticës, ku pala shqiptare po punon me 3 sportele në hyrje dhe 3 në dalje
Edhe ditën e djeshme ka pasur fluks dhe radhë në hyrje të Shqipërisë në Kakavijë dhe Kapshticë.