MENU
klinika

Podgoricë

Temperaturat e larta thajnë ‘Ujëvarën e Niagarës’

04.08.2022 - 10:29

Mungesa e gjatë e reshjeve ka sjellë probleme dhe tharje te lumenjve në disa vende. Kështu edhe “Ujëvara e Niagarës” në afërsi të kryeqytetit malazez, Podgoricë, është tharë.

Sipas lajmeve në mediat lokale, i nxehti ekstrem që përfshiu vendin gjatë muajit korrik, ka tharë plotësisht “Ujëvarën e Niagarës”, e cila ndodhet në zonën më të famshme të piknikut të vendit, 4 kilometra larg nga Podgorica.

Ujëvara, e cila ujin e merr nga lumi Cem, është tharë për shkak të rënies së nivelit të ujit të lumit.

Thumbs B C 66bc899c05f7de1596c9366f21e985be

Abazoviç: Florida e Ballkanit

Çfarë do ndodhë me urën Ulqin-Velipojë

Nuk pranon propozimin për formimin e qeverisë së re

Gjukanoviç shpërndan parlamentin e Malit të Zi

Lekiç duhet të marrë 41 firma të nevojshme

Mali i Zi pritet të mandatojë kryeministrin e ri!

Ministrja e Arsimit takon homologun Miomir Vojinoviç

Abetare e Përbashkët për nxënësit shqiptarë në Malin e Zi?