MENU
klinika

Sulm ndaj biznesit të pronarit të News24 dhe Panorama

IKMT ndërhyje të paligjshme pranë “Prestige Resort”

02.09.2022 - 08:35

Inspektorë të Inspektoratit të Mbrojtjes së territorit mëngjesin e sotëm kanë mësyrë pranë ambienteve të “Prestigje Resort” në plazhin e Golemit.

Raportohet se ndërhyrja është e paligjshme pasi nuk kanë pasur asnjë vendim. Ndërkohë ka pasur një diskutim dhe është kërkuar nga përfaqësuesi ligjor i Hysenbelliu Group që të vendoset në dispozicion leja, por kjo nuk është bërë nga IKMT.