MENU
klinika

Nga Astrit Patozi

Të gjithë Meloni, asnjë Letta

27.09.2022 - 12:57

Kur thonë se duam t’i ngjajmë Italisë udhëheqësit tanë legjendarë kanë të gjithë parasysh Melonin, por asnjëri prej tyre Letën.

Ky i fundit dha dorëheqje të parevokueshme dhe pa të drejtë rikandidimi vetëm një vit pasi ishte bërë kryetar, për shkak se partia e tij humbi zgjedhjet.

Kjo është një prej arsyeve kryesore se përse tregu ynë politik është kaq i kalbur dhe problematik.

Thjesht sepse dominohet prej 30 vjetësh nga të njëjtët kunguj, që duan të na shiten për pjepra.