MENU
klinika

Mësoni arsyet

Mos bëni dush… nëse ka stuhi

06.10.2022 - 10:41

Pemët fillojnë të lëkunden, qielli errësohet dhe befas e dëgjon – zhurmën e largët të bubullimës. Ky është sinjali juaj se rreziku i mundshëm është në rrugë. Mos e injoroni atë tingull, sepse rrufeja mund të vrasë në mënyra që nuk do ta prisnit. Kjo përfshin kur jeni në dush, vaskë apo edhe duke larë enët.

Meqenëse rrufeja mund të udhëtojë përmes hidraulikës, “është më mirë të shmangni të gjithë ujin gjatë një stuhie. Mos bëni dush, mos lani enët ose lani duart”, theksoi CDC.

Ky nuk është i vetmi rrezik kur je brenda. Qëndroni larg verandave dhe ballkoneve, mos iu afroni dritareve dhe dyerve.

Gjithashtu, mos përdorni asgjë të lidhur me një prizë elektrike, të tilla si kompjuterë ose pajisje të tjera elektronike.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Dëmtojnë lëkurën tonë

5 gabimet që bëjmë gjatë dushit