MENU
klinika

Nisma e veçantë

“Prishtina rozë”/ Bileta e autobusit, falas për gratë!

29.10.2022 - 10:43

Trafiku Urban sot në Prishtinë liron sot gratë nga pagesa, si veprim ky për vetëdijesimin dhe parandalimin e kancerit të gjirit.

Lirimi nga pagesa për të gjitha gratë që shfrytëzojnë trafikun urban në kryeqytet vlen vetëm për të shtunën.

Lexoni të plotë njoftimin:

Për nder të “Prishtina Rozë” më datën 29.10.2022 lirohen nga pagesa e biletës e gjithë personat e gjinisë femërore në transportin publik të N.P.K “Trafiku Urban” SH.A.

Të festojmë për të mbijetuarat dhe në të njëjtën kohë të inkurajojmë të gjitha që të ndërmerren veprime për vetëdijesimin dhe parandalimin e kancerit të gjirit!.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


"Mjekët e familjes planfikime rigoroze gjatë gjithë vitit"

Manastirliu: Ftesë për çdo grua, kryeni mamografinë në kohë