MENU
klinika

Policia shton masat e sigurisë

Çfarë po ndodh në Elbasan?

18.11.2022 - 21:42

Policia e Elbasanit ka shtuar masat e sigurisë, ndërsa Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë patrullojnë në zonat problematike të qytetit.

Korrespondenti i Panorama raporton se policia ka po zhvillon kontrolle me qëllim kapjen e personave problematike, por edhe për të ruajtur rendin dhe sigurinë në këtë qytet.

Deri tani nuk ka një informacion nga policia, në orët në vijim priten detaje në lidhje me këtë aksion të policisë.