MENU
klinika

Përgjigjet ministrja Kushi

A do jenë pushim shkollat e Tiranës në datën 6 dhjetor?

02.12.2022 - 19:59

Ministrja e Arsimit Evisn Kushi njofton se mësimi do të vijojë normalisht në të gjitha shkollat e Tiranës më datë 6.

Sqarimi i Kushit vjen pasi qytetarët kanë paqartësi nëse do të ketë ose jo mësim në Tiranë, pasi më datë 6 do të mbahet samiti i BE-së.
Për këtë arsye Kushi thotë se s’ka asnjë arsye për të ndaluar procesin mësimor.

Kujtojmë se ditën e hënë, drejtori i Komunikimit i kryeministrit, Endri Fuga u tha gazetarëve se shkollat dhe administrata do të jenë pushim më datë 6 dhjetor.

Postimi i plotë i Kushit në Facbook
Ministrja e Arsimit Evisn Kushi njofton se mësimi do të vijojë normalisht në të gjitha shkollat e Tiranës më datë 6.

Sqarimi i Kushit vjen pasi qytetarët kanë paqartësi nëse do të ketë ose jo mësim në Tiranë, pasi më datë 6 do të mbëhat samiti i BE-së.

Për këtë arsye Kushi thotë se s’ka asnjë arsye për të ndaluar procesim mësimor.

Kujtojmë se ditën e hënë, drejtori i Komunikimit i kryeministrit, Endri Fuga u tha gazetarëve se shkollat dhe administrata do të jenë pushim më datë 6 dhjetor.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN