MENU
klinika

Perfekte për festat...

Këto 9 destinacione ofrojnë diell dimëror për rreth 100 € nata

24.12.2022 - 10:10

Kriza e kostos së jetesës ka bërë që shumë të shtrëngojmë rripat dhe të rishqyrtojnë planet e udhëtimit për vitin e ardhshëm.

Por kjo nuk do të thotë që ju duhet të humbisni diellin e dimrit.

Për të zbuluar se ku është më pak e kushtueshme të udhëtosh gjatë dimrit të 2023, OTA Insight shqyrtoi çmimin mesatar të dhomës së hotelit për natë.

Analiza zgjodhi qytetet kryesore dhe destinacionet që zakonisht janë më të ngrohta gjatë muajve të dimrit, ku mund të qëndroni për 100 € për natë ose më pak.

9. Sardenjë, Itali për 100 € për natë

Këto 9 destinacione ofrojnë diell dimëror për rreth 100

8. Nice, Francë për 99 € për natë

Këto 9 destinacione ofrojnë diell dimëror për rreth 100

7. Marbella, Spanjë për 99 € për natë

Këto 9 destinacione ofrojnë diell dimëror për rreth 100

6. Montpellier, Francë për 90 € për natë

Këto 9 destinacione ofrojnë diell dimëror për rreth 100

5. Casablanca, Marok për 87 € për natë

Këto 9 destinacione ofrojnë diell dimëror për rreth 100

4. Maltë për 86 € për natë

Këto 9 destinacione ofrojnë diell dimëror për rreth 100

3. Kretë, Greqi për 80 € për natë

Këto 9 destinacione ofrojnë diell dimëror për rreth 100

2. Rodos, Greqi për 78 € për natë

Këto 9 destinacione ofrojnë diell dimëror për rreth 100

1. Portimao, Portugali për 77 € për natë

Këto 9 destinacione ofrojnë diell dimëror për rreth 100

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN