MENU
klinika

Ministri i Mbrojtjes së Serbisë

“Kurti po kërkon të shpërngulë serbët nga Kosova”

08.12.2022 - 15:19

Ministri serb i Mbrojtjes, Millosh Vuçeviç duke komentuar në mediat serbe tensionet në veri të Kosovës, shprehet se po u dërgohet edhe një herë mesazh serbëve se nuk janë të mirëpritur. Ai ka deklaruar se kryeministri i Kosovës, Albin Kurti po bën një sërë veprimesh të njëanshme që synojnë destabilizimin dhe mosrespektimin e të gjitha marrëveshjeve të arritura.

“Kjo është në vazhdimësi, para së gjithash të shkaktuara nga veprimet e njëanshme të administratës në Prishtinë. Fatkeqësisht edhe mbrëmë ka pasur shpërthime në Lagjen e Boshnjakëve, në pjesën më të ndjeshme të Mitrovicës Veriore, duke qenë se atje ka popullatë të përzier dhe tensionet janë vazhdimisht të pranishme”, thotë Vuçeviç.

“Gjithçka që po bën Albin Kurti ka për qëllim pastrimin e Kosovës nga serbët”, u shpreh ai.