MENU
klinika

Mbledhja

KQZ i jep mandatin Ori Nebiajt dhe Petrit Dodës

01.12.2022 - 11:18

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mblidhet ditën e sotme dhe do të shqyrtojë dhënien e mandatit për Oriela Nebiaj dhe Petrit Dodën.

Ori Nebaj do të zëvendësojë Grida Dumën, e cila la mandatin e deputetes për t’u angazhuar në botën e televizionit. Ndërkohë, Petrir Doda do të futet në Kuvend pas largimit të Alfred Rushajt i cili hoqi dorë nga mandati i deputetit për arsye personale.

Në mbledhje diskutohet edhe raporti për gjetet e auditimit të fondeve të përfituara dhe të shpenzuara nga partitë politike në zgjedhjet e 25 prillit 2021.