MENU
klinika

Njoftimi zyrtar i Bashkisë

Samiti dhe protesta/ Nesër pezullohet lëvizja e urbanëve në Tiranë

05.12.2022 - 21:22

Nesër, nga ora 06:00 e mëngjesit, deri në orën 20:00 të mbrëmjes do të pezullohet lëvizja e urbanëve në Tiranë. Vendimi është marrë nga bashkia e Tiranës për shkak të samitit që do të mbahet nesër.

Në njoftimin e bashkisë, thuhet se vetëm autobusët e unazës së vogël do të qarkullojnë, por me itinerar të shkurtuar.

NJOFTIMI I POLICISË:

NJOFTIMI I BASHKISË- Nesër pezullohen lëvizjen e urbanëve

NJOFTIMI I BASHKISË- Nesër pezullohen lëvizjen e urbanëve