MENU
klinika

Vendimi

Samiti i BE në Tiranë, Universiteti Politeknik vendos datën 6 ditë pushimi

05.12.2022 - 18:47

Për arsye të Samitit të BE-së dhe faktit që Universiteti Politeknik është në zonën e kuqe (komplet të bllokuar), gjë që përbën pamundësi fizike ardhje në UPT, dekanati i FTI-së ka vendosur për ta bërë Ditë Pushimi datën 06.12.2022, pra ditën e nesërme.

Mësimi i ditës së nesërme mund të zëvendësohet të shtunën ose në një nga ditët e tjera në vazhdim për të cilën do të njoftoheni në një moment të dytë.