MENU
klinika

Ku do i kalojnë festat?

Sarah Berisha flet për lidhjen në distancë me DJ PM

06.12.2022 - 13:22

Sarah Berisha dhe DJ PM janë një ndër çiftet më të dashur të showbiz-it shqiptar. Duke qenë se për shkak të angazhimeve, Sarës i duhet të qëndrojë në Tiranë, ndërsa PM në Prishtinë, çifti vazhdojnë të mbajnë një lidhje në distancë.

Por a është e vështirë kjo gjë?

Përmes një komunikimi virtual me ndjekësit në Instagram, Sarah ka folur sërish rreth mardhënies së saj. Ajo është shprehur së distanca është e vështirë, por për dikë që e do ja vlejnë këto sakrifica.

Sarah Berisha flet për lidhjen në distanë me DJ PM:

A është Sara xheloze? Edhe një herë tjetër e tregoi që jo.

Sarah Berisha flet për lidhjen në distanë me DJ PM:

Përsa i përket planeve për mbrëmjen e fundvitit, duke se çifti ende nuk e ka vendosur.

Sarah Berisha flet për lidhjen në distanë me DJ PM: