MENU
klinika

A do rritet edhe më shumë çmimi i naftës?

Çfarë pritet të ndodhë me Bordin e Transparencës

18.01.2023 - 13:16

Gazetari i Euronews Albania, Neritan Gjergjo thotë se aktualisht, ka një qëndrueshmëri sa i takon çmimit të naftës në tregjet e huaja. Gjergo u shpreh se kjo është reflektuar edhe në tregun vendas dhe çmimet janë drejt stabilizimit.

Sipas tij, nëse kjo vazhdon, këtë vit mund të ndalojë së funksionuari Bordi i Transparencës.

“Duket që ka një qëndrueshmëri të çmimeve të lëndëve djegëse sepse tregjet duken më të stabilizuara pas fundit të tetorit dhe pas fillimit të nëntorit. Nëse do shohim tregtinë e jashtme, do të shohim mënyrën sesi janë rregulluar tregjet pas presionit që solli lufta Rusi-Ukrainë, shohim që ka një rregullim të strukturës së tregjeve dhe për pasojë edhe çmimet janë stabilizuar. Duke parë këtë ecuri, mendohet që viti 2023 të jetë më i qëndrueshëm dhe për këtë arsye ka edhe po themi, fjali apo citime se Bordi i Karburanteve mund të shkrihet”, theksoi ai ndër të tjera.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


"Çmimi i naftës duhet të ishte nën 200 lekë"

Konfindurstria kritikon Bordin e Transparencës


Ekzistuesit prodhuan 0.71% të energjisë totale

Ecuria e energjisë diellore – Asnjë impiant i ri në vitin 2022

BSH strategji kombëtare

Kultura financiare në Shqipëri

Hotelet nuk e ndiejnë “bumin” e turistëve

Zbehet turizmi patriotik