MENU
klinika

Sugjeruar nga ekspertët

Disa ushtrime që të shpëtojnë nga dhimbja e gjunjëve

31.01.2023 - 16:14

Dhimbja e gjunjëve i prek dhe i bezdis *pothuajse* të gjithë, ndaj ju sjellim disa ushtrime se si të lehtësoni gradualisht dhimbjen dhe të shpëtoni nga gjunjët që dhembin. Trajnerja e “Fiture” (ofron programe mjaft të njohura fitnesi), Molly Day, sugjeron këto ushtrime:

Calf raises

Shihni demonstrimin këtu.

Lying calf stretch

Shihni demonstrimin këtu.

Runner’s hamstring stretch

Shihni demonstrimin këtu.

Wall sit

Shihni demonstrimin këtu.

Wall squats

Shihni demonstrimin këtu.

Side sweeper

Shihni demonstrimin këtu.

Lateral leg lifts 

Shihni demonstrimin këtu.

Forward lunge 

Shihni demonstrimin këtu.

Banded lunge 

Shihni demonstrimin këtu.

Crab walk

Shihni demonstrimin këtu.

Hello hammies

Shihni demonstrimin këtu.

Squad stretch

Shihni demonstrimin këtu.

 

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN