MENU
klinika

"Alienët nuk vijnë në paqe"

Eksperti i UFO-ve: Ata kanë një axhendë të fshehur

04.02.2023 - 18:35

Alienët nuk kanë një “axhendë paqësore” pas mijëra rrëmbimeve të UFO-ve në mbarë botën, pohon një ekspert i UFO-ve. Ndërsa ende nuk ka asnjë provë konkrete të jashtëtokësorëve, shumë njerëz besojnë në ekzistencën e tyre dhe faktin që shpesh vizitojnë Tokën.

Eksperti i UFO-ve Malcolm Robinson ka kaluar pjesën më të madhe të jetës së tij duke studiuar pamjet jashtëtokësore, duke shkruar 10 libra për alienët dhe UFO-t gjatë viteve. Ai beson se alienët kanë frekuentuar planetin që kur njerëzit e shpellave enden në Tokë. Por plani i tyre për botën tonë është i paqartë dhe nuk mund të thuhet se është paqësor.

Një raport i UFO-ve të ushtrisë amerikane në vitin 2021 njoftoi se “nuk konfirmon ose përjashton aktivitetin e alienëve” në Tokë. Departamenti i Mbrojtjes tha se dëshironte të “përmirësonte kuptimin” e fenomeneve ajrore të paidentifikuara (UAP), të njohura gjithashtu si UFO, dhe të përcaktonte nëse ato përbënin një kërcënim për sigurinë kombëtare.

Pyetja shtrohet: A janë apo jo miqësorë, alienët me ne tokësorët?!