MENU
klinika

Stadiumi Zebra është gati

Ky është impianti më i veçantë në Botë!

04.02.2023 - 17:01

Arena MRV dështë një nga stadiumet më të rrallë në botë. Kjo arenë do të ketë një kapacitet prej 47,000 vendesh dhe është ndërtuar në një sipërfaqe toke prej 56000 m2.

Kapaciteti i stadiumit e klasifikon këtë impiant sportiv në në mesin e dhjetë stadiumeve më të mëdhenj në vend, dhe Brazili është i njohur për kapacitetin shumë të madh të stadiumeve madje janë pikërisht stadiumet e vendit amerikano-latin që mbajnë edhe rekordin. Një specifikë kjo që lidhet edhe me numrin e madh të popullsisë në këtë shtet por edhe me pjesëmarrjen e madhe të njerëzve në sportin e futbollit.