MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Cilët faktorë e përkeqësojnë trombozën?

27.03.2023 - 12:19

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: Cilët faktorë e përkeqësojnë trombozën?

Mjeku:

-Kaloni shumë kohë shtrirë

-Qëndrimi ulur për një kohë të gjatë

-Shtatzënia pasi rrit presionin e ushtruar në venat e legenit dhe këmbëve

-Disa tumore dhe trajtime, pasi ato rritin sasinë e substancave që lehtësojnë koagulimin

-Infeksione gastrointestinale

-Pirja e duhanit

-Duke qenë shumë mbipeshë

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.