MENU
klinika

A do të ketë zarf të zi?

Olta fut Luizin në tualet

25.03.2023 - 10:16

Një tjetër episod i çuditshëm ka ndodhur, këtë herë protagonist kanë qenë Luizi dhe Olta. Kjo e fundit, kërkoi nga ai që të futej në tualet, pasi do t’i tregonte diçka. Por Luizi nuk bëri kështu.

Ai qëndroi jashtë por gjithsesi dëgjoi atë çka Olta i tha. ‘Super ide’ i tha Olta e cila del më pas nga tualeti duke qeshur, ndërsa Luizi largohet i heshtur.

Nuk dihet nëse kjo ka qenë një strategji e Oltës për të përsëritur skenarin e Luizit, teksa futi në tuale, Kristin dhe Maestron, apo Olta realisht ka dashur ti thotë një gjë tërësisht sekrete. Gjithsesi, një gjest i tillë mund të sjellë penalizime për të dy banorët.