MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Orizi i zi pastron mëlçinë?

24.03.2023 - 13:22

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: Orizi i zi pastron mëlçinë?

Mjeku:Konsumimi i orizit të zi ndihmon në pastrimin e trupit dhe pastrimin e mëlçisë nga mbetjet toksike që mund ta dëmtojnë atë.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.