MENU
klinika

Librazhd

U konfliktua për ujin e pijshëm, rrihet brutalisht gruaja

24.03.2023 - 12:50

Një grua është dhunuar në fshatin Xhyrë të njësisë Administrative Hotolisht në Librazhd, e gjitha për ujin e pijshëm.

Violeta Muçaku nga Xhyra është dërguar në urgjencë, spitalin Librazhd për mjekim pasi është dhunuar e gjitha për shkak të një konflikti për ujin e pishëm.

Personi që e ka goditur është Agim Facja dhe ka përfunduar në prangat e Policisë së Shtetit.