MENU
klinika

Kanë humbur “gjurmët” prej 16 ditësh në mënyrë misterioze

Familjarë të dy të zhdukurve protestë para komisariatit

23.04.2023 - 10:01

Famijarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në Sarandë kanë protestuar para komisariatit të Sarandës.

Bëhet fjalë për familjarët e Leonard Thodhorit 46 vjeç dhe Fatmir Sulovarit 46 vjeç, të cilët janë zhdukur prej 16 ditësh në mënyrë mizterioze.

Familjarët janë përplasur verbalisht me një efektiv policie duke kërkuar llogari për fatet e dy të humburve.

I vëllai i Fatmir Sulovarit kërkoj ti gjendet trupi i të vëllait, edhe në qoftë se e kanë vrarë.

Ata thonë se para komisariatit thonë se do të mblidhen vazhdimisht, derisa të kenë një pergjigje nga Policia e Sarandës.