MENU
klinika

Çfarë kërkoi gjykata

Shtyhet seanca për inceneratorin e Fierit

22.05.2023 - 12:46

Seanca gjyqësore për inceneratorin e Fierit është shtyrë për në 29 maj. Gjykata kërkoi kohë që të shprehet në lidhje me kërkesën e bërë nga Arben Dervishaj dhe Regan Merdani për shpallje të mos kompetencës dhe kalimin e çështjes në Gjykatën e Tiranës.

Ndërsa i pandehuri Arenc Myrtezani kërkoi pavlefshëm rin e akte ekspertizave grafike dhe teknike të bërë nga prokuroria.

Avokati i te pandehurit Arber Denizi kërkoi që të pezullohet gjykimi pasi nuk ka dijeni për procesin.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN