MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

A mund ta përziej qumështin e gjirit me qumështin me formulë?

08.06.2023 - 08:40

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: A mund ta përziej qumështin e gjirit me qumështin me formulë në të njejtën shishe?

Mjeku: Specialistët e të ushqyerit me qumësht gjiri thonë se është më mirë që të mos përzieni qumështin e gjirit me qumështin me formula se mund të përfundoni me harxhimin e kotë të qumështit tuaj të çmueshëm kur foshnja e juaj nuk e pin shishen e saj gjer në fund. Në vend të kësaj ushqeni foshnjën tuaj me qumështin e nxjerur nga gjiri, dhe në qoftë se ende duket i uritur atëherë i ofroni shishen e re me formula.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.