MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

A ndikojnë kontraceptivët në sëmundjet e trurit?

02.06.2023 - 08:50

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: A ndikojnë kontraceptivët në sëmundjet e trurit?

Mjeku: Kontraceptivët dihet që janë hormone. Përdorimi i tepërt, pa kriter dhe pa konsultimin e mjekut specialist obstetër-gjinekolog mund të krijojë probleme si zënie të enëve të gjakut të trurit ose një ngushtim të tyre, pra, një infarkt të trurit.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.