MENU
klinika

'Në luftë' me flakët mbi 60 zjarrfikës

Ende aktiv zjarri në zonën e mbrojtur të Pishporos!

30.09.2023 - 09:22

Vijon prej 4 ditësh zjarri në pyllin me pisha në zonën e mbrojtur të Pishporos.

Po punohet për shuarjen.

Në luftë me flakët mbi 60 zjarrfikës e efektivë të FA dhe 3 mjete zjarrfikëse.