MENU
klinika

Ekspertët e thonjve aprovojnë

Këto 4 ngjyra do të bëjnë namin në dimër

20.11.2023 - 08:24

Dimri ka ardhur, ndaj është e nevojshme të ndryshojmë ngjyrën e thonjve, në mënyrë që ta përshtasim me trendet e reja. Estetistet, njëzëri, aprovojnë këto 4 ngjyra që pritet të bëjnë namin.

Sipas Juanita Huber-Millet, themeluesja dhe drejtoresha kreative e Toënhouse, këto janë ngjyrat që do i shohësh kudo për pjesën e mbetur të nëntorit dhe në dhjetor.

Kafe

Ekspertët e thonjve aprovojnë: Këto 4 ngjyra do të

PHOTO: @THEMANICLUB

E zezë

Ekspertët e thonjve aprovojnë: Këto 4 ngjyra do të

PHOTO: @IRAMSHELTON

E kuqe ose vishnje

Ekspertët e thonjve aprovojnë: Këto 4 ngjyra do të

PHOTO: @THEMANICLUB

Nude për french

Ekspertët e thonjve aprovojnë: Këto 4 ngjyra do të

PHOTO: @HARRIETWESTMORELAND

Por, nëse mendon se këto ngjyra s’të përshtaten, ja ku gjen ca sugjerime të tjera: