MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

A ndikon përdorimi i kontraceptivëve në shfaqjen e strijave?

02.12.2023 - 09:15

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: A ndikon përdorimi i kontraceptivëve në shfaqjen e strijave?

Mjeku: Janë të shumtë faktorët që ndikojnë në shfaqjen e strijave. Një faktor që ndikon janë ndryshimet hormonale të cilat ndodhin. Kontraceptivët janë hormone dhe, siç e thamë, hormonet janë faktorë që ndikojnë në shfaqjen e strijeve.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.