MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 28 maj 2024

28.05.2024 - 08:00

Monedha e eurozonës shitet sot me 101 lekë.

Dollari këmbehet me 93.1 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 118.5 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 69.1 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 101.8 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.6 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.