MENU
klinika

Çfarë po ndodh?

E gjithë Shqipëria në ‘black out’, ndërpritet energjia elektrike

21.06.2024 - 12:59

Disa qytete janë pa energji elektrike.

Raportohet se pa drita janë Tirana, Durrësi, Lezha, Shkodra, Kukësi dhe Saranda e Elbasani nuk dihen shkaqet.

Burimet bëjnë me dije për një defekt ne lidhjen e rrjetit 110 kë e tensionit të lartë.