MENU
klinika

Rrëfehet opinionisti

Mes Ledionit dhe Arbanës, kë zgjedh Arbër Hajdari

01.06.2024 - 14:57

Arbër Hajdari ishte i ftuar në “Cherry on Top” ku foli për lojën e ish-banorëve të “Big Brother VIP”.

Mes të tjerash, Hajdari u vendos përballë pyetjes: Arbanën apo Ledionin?

Për këtë, opinionisti tha: “Kam kaluar goxha mirë dhe me Arbanën, por me Ledionin kemi dhe një kanal që na çon në origjinë në të njëjtin vend, mamaja ime është nga Kolonja dhe Ledioni.

Mendoj se me Ledjonin kam gjetur disa të përbashkëta, komunikimin arritëm ta kemi me sy”.