MENU
klinika

'Shuajnë’ vapën në ujërat e liqenit

Turistët ‘pushtojnë’ Pogradecin

11.06.2024 - 18:56

Në qytetin e Pogradecit, si rezultat edhe i temperaturave të larta, është shtuar fluksi i turistëve.

Madje jo pak prej tyre kanë preferuar të bëjnë plazh dhe të lahen në liqen.

Ashtu sikurse shihet edhe nga pamjet, bregu i liqenit është mbushur nga vizitorët e shumtë, të cilët kanë preferuar ujrat e ëmbla për të larguar vapën.

Fundjava pritet të ketë një fluks të shtuar të turistëve për shkak të temperaturave të larta por edhe se Pogradeci çel sezonin turistik.

67-vjeçarja hidhet nga pallati dhe humb jetën

Tri gra të v*tëvrara në Korçë brenda 24 orëve

Merr flakë tribuna qendrore

Zjarri ‘pushton’ stadiumin e Korçës

Rezultati i Censit të popullsisë

Qarqet me më shumë dhe më pak banorë