MENU
klinika

Si do të kryhet lëvizja e mjeteve

Bllokohet qarkullimi në “By Pass”-in e Fierit

09.07.2024 - 12:16

Policia e Shtetit njofton se në vijim të punës nga ARRSH për zbatimin e projektit “Qendra e Monitorimit të Trafikut”, do të kryhen punime për montimin e monitorëve të Sistemit të Informacionit të ndryshueshëm në aksin rrugor by-pass-i i Fierit

Për këtë arsye nga ora 03:00 deri në orën 05:00 do të bëhet devijimi i trafikut në rrugën e vjetër Fier- Levan dhe më pas në aksin kryesor të By-pass Fier.

Për shkak të punimeve, në këtë aks rrugor ka fluks të shtuar prandaj do të menaxhohet trafiku sipas Planit të menaxhimit të Trafikut.

Policia Rrugore kërkon mirëkuptimin e drejtuesve të automjeteve që të përdorin rrugën alternative, duke përdorur aksin rrugor “Fier-Levan”, gjatë orarit të punimeve.