MENU
Mentor Nazarko

Kush e humbi kohën për të çrrënjosur drogën?

Mentor Nazarko

Kolumbia ka rotacion… Lazarati nuk i bleu dot zgjedhjet as në Gjirokastër!

Disa pikëpyetje retorike në lidhje me përhapjen e drogës dhe ndikimin e saj elektoral. A...

Mentor Nazarko

Do ruajmë kanale komunikimi me Serbinë. Por Nikoliç është i bezdisshëm dhe i gërditshëm

Do ruajmë kanale komunikimi me Serbinë. Por Nikoliç është i bezdisshëm dhe i gërditshëm (…vijon...

Mentor Nazarko

Hashim Thaçi mbështet Isa Mustafën në kundërvënien ndaj Ramës dhe BE-së

Intervistë/ Nuk duam të kthehemi në një ish-Jugosllavi të re, bashkë me Shqipërinë. Ah, sikur...

Mentor Nazarko

Atentatori, sipas mekanizmave të sigurisë, i lidhur me shërbimet e vendeve jomike të Kosovës [VIDEO]

Intervistë/  (…vijon nga pjesa e dytë) Mentor Nazarko. Vetëm një pyetje që lidhet me një...

Mentor Nazarko

Hashim Thaçi për bisedimet e Brukselit: Do ishte mirë të bëhej si në Dejton, por diplomacia ndërkombëtare nuk ka kohë të merret me ne… [VIDEO]

Intervistë/  (…vijon nga pjesa e parë) Mentor Nazarko: Kalojmë në një çështje tjetër. Ndoshta dialogu në...

Mentor Nazarko

110 deputetë mbrapa meje për ushtrinë. Do ta bind NATO-n dhe SHBA-në [VIDEO]

Intervistë/ Ne nuk do presim Serbinë. Nuk shkojmë në NATO me shoqatën e gjuetarëve apo...

Mentor Nazarko

Loja e Presidentit Thaçi me ushtrinë: një lojë komplekse me perëndimin

Intervistë/ Kosova po merret njëherësh me Demarkacionin, me Gjykatën speciale, me urdhër arrestet e Serbisë....

Mentor Nazarko

Hashim Thaçi në një intervistë ekskluzive për Konica.al

Intervistë/ Presidenti Thaçi i cili nuk gjendej në Samitin e Sarajevës mban qëndrim dhe për...

Mentor Nazarko

Një ekspert grek pranon: Po, mbi çamët u krye spastrim etnik!

Konica.al vijon me botimin e dokumenteve për marrëdhëniet shqiptaro-greke, nisur nga dy momentet kryesore të...

Mentor Nazarko

Karta Sekrete: Kur dhe kush president?

Sipas Kushtetutës së Shqipërisë, zgjedhja parlamentare e Presidentit nuk mund të ndodhë më vonë se...