MENU
klinika
Skenarët e vitit të ardhshëm politik...

Peshqit e mëdhenj, aksioni i opozitës dhe zhgënjimi i saj

Nga ANILA BASHA

Për MJEKET HERONJ që na japin shpresë, FALEMINDERIT…

Nga ANILA BASHA/ Me hidhërim marr vesh për humbjen e Aristotelit. Ndjeja dobësi për të...

Nga Prof. Sami Repishti

“Larg duart nga Kosova e kosovarëve!”

“Kosova i ka kufijtë e vet, me Shqipërinë, Malin e Zi, Maqedoninë dhe Serbinë. Ne...

Analizë

Sa shqetësuese zgjidhja për korrigjim kufijsh!

Sa shqetësuese lehtësia e padurueshme me të cilën disa qytetarë shprehen se ndoshta edhe do...

Nga Albert Çaçi

Iraku mes Iranit dhe Arabisë Saudite

Konflikti themelor i gjithë Lindjes se Mesme në këta 70 vjet ka qënë padyshim ai...

Analiza

Apel publik për mosnxitim, në copëtimin e Kosovës!

Apel publik për mosnxitim, në copëtimin e Kosovës Presidentit, Kryeministrit, Kryeparlamentarit, OSBE-s, Gjeneralit të NATO-s,...

Analiza

Serbia me Trumpin, llogaritë që pa zhurmë do ta copëtojnë Kosovën!

Donald Trump, nëse vazhdon me kryeneqësi e indolencë të paparë egoiste, pastaj me logjikë e...

Analiza

Debutimi dhe Qëllimshmëria në Komunitet

27 vjet pas eksodit masiv Shqiptar, ata ikën për pak- ngelën për fare. U ingranuam...

Mehmet Kraja

Rama gatoi deklaratat për korigjim kufijsh

Shkrimtari dhe publicisti Mehmet Kraja është shprehur se deklarata e presidentit serb Vuçic dhe presidentit...

Llogore të gërmëzuara

Gjeneralët e lënguar të një ushtrie në parakalim

Nga Eugent Kllapi/ Është bërë traditë tashmë që në panairet e librit të bëhen promovime...

Shpëtim Nazarko

Nuk shoh ndonjë revolucion gjëkundi, doktor!

Këtu e njëzet vjet më parë m’u desh të merrja pjesë në një akt që,...