MENU
klinika
Nga Albert Doja

“Ta shohim artin a këngën e festivalit përtej universalitetit estetik”

Shpëtim Nazarko

Shiko, nuk është kënga… “Dil njëherë në penxhere…”

Ka një diferencë të madhe midis një këshlltari, qoftë ky dhe i Kryeministrit dhe një...

Shpëtim Nazarko

Shpella e Ali Babës dhe paratë e Edit

       E shikoj me qetësi funksionarin e lartë të një nga universiteteve tona....

Shpëtim Nazarko

Ditëzinj kafenesh, nuk është punë Rame dhe Thaçi, kjo…

      Analistët e dy krahëve të kufirit, filluan prapë tu bien tam tameve...

Analiza

Bollino: “Anti-shpifje”, kontradiktat e një ligji të rrezikshëm

Kuvendi po përgatitet të diskutojë në orët e ardhshme të ashtuquajturën “paketë anti-shpifje”, një bashkësi...

Nga Shpëtim Nazarko

Edi, katastrofë është pak të thuash, është thjesht kasaphanë…

Kryeministrit nuk iu deshën më shumë se një minutë, për të vështruar situatën te Nënë...

Nga Isuf KALO

Etika mjekësore dhe interesi publik

Me ose pa të drejtë në tre dekadat e fundit për personelin tonë mjekësor dhe...

Shpëtim Nazarko

Po lëreni njëherë Shqipërinë, të qetë…

      Rama është në Stamboll dhe ka dalë në televizion aty, për të...

Nga Shpëtim Nazarko

Mjaft më, bashkohuni në tavolinën e mendjes!

Po t’i besojmë “Zërit të Amerikës”, janë 5200 njerëz të pastrehë dhe 1200 banesa të...

Shpëtim Nazarko

Eh, Luli, Gjermania të jep një mut, jo para!

    Zoti President! Tani që kanë kaluar ca kohë, por tërë dynjaja, ka folur...

Nga Shpëtim Nazarko

Meta i mban sytë te Rama, por mendjen e ka te Basha…

Dy lëvizje dukeshin në sy të parë, me interes sot. Ajo e Metës, që paralajmëroi...

Shpëtim Nazarko

I çmenduri i Ismailit dhe të mençurit e Shqipërisë

Galeria e personazheve që po vijnë vërdallë poshtë e lart këto kohë, ka filluar t’u...