MENU
klinika
Mes tyre Ridvan Bode

Dalin emrat për Këshillin Mbikëqyrës të BSH-së

Këshilli ka ngelur me 3 anëtarë

Bllokohet vendimmarrja në Bankën e Shqipërisë

Vendimmarrja në Bankën e Shqipërisë është e bllokuar. Në kushtet kur mandatet e gjashtë prej...

E gjashta bankë që shitet  

Union Bank blen Bankën Malajziane

Numri i bankave në Shqipëri do të ulet akoma më tej. Union Bank ka arritur...

BSH shpjegon projektligjin

Pagesat, ja pse do të rritet konkurrenca

Shoqata Shqiptare e Bankave organizoi të mërkurën një seminar mbi transformimin digjital.Në të  morën pjesë...

Pagesat, gati ligji i ri

Bankat s’do ta kenë më llogarinë “monopol”

Banka e Shqipërisë ka përgatitur një projektligj të ri “Për shërbimet e pagesave në Republikën...

Kryeson BKT

Pesë bankat më të mëdha në Shqipëri

Banka Kombëtare Tregtare (BKT) po thellon këtë vit pozicionin si banka më e madhe në...

Më lirë këtë vit

Ja kostot e investimit me kredi

Interesat e kredive për investime po bien. Sipas të dhënave nga Banka e Shqipërisë, për...

Në rritje me 15%

200 mln euro kredi konsumi

Kredia konsumatore po rritet me ritme të larta. Sipas të dhënave nga Banka e Shqipërisë,...

Shkrirjet e Veneto dhe NBG

Bashkimi mes bankave shkurton punonjësit

Procesi i konsolidimit të sistemit bankar ka sjellë ulje të rrjetit të degëve dhe stafit...

Rezultatet e 9-mujorit

Ja bankat me fitim dhe ato me humbje

Rezultati financiar i bankave tregtare është polarizuar edhe më shumë në tremujorin e tretë të...

Apeli i zv/guvernatores Ahmetaj

Bankat e huaja të qëndrojnë në Shqipëri

  Zëvendësguvernatorja e dytë e Bankës së Shqipërisë, Natasha Ahmetaj, iu bëri sot thirrje grupeve...

Sa 32.2% e PBB-së

Kredia është në “rënie të lirë”

Kreditimi i ekonomisë shqiptare është në rënie të lirë. Analizuar në terma realë, kredia vitin...