MENU
klinika
Portofoli, rreth 4.3 mld euro

Kredia rritet për të tretin muaj radhazi

Oferta e lartë e euros

Ja pse bankat po konvertojnë kapitalin në lekë

Një nga arsyet që kanë sjellë ofertë të lartë të euros në treg, gjatë këtij...

Abuzim me pozitën dominuese?

Autoriteti i Konkurrencës heton 4 bankat më të mëdha

Autoriteti i Konkurrencës ka hapur një hetim paraprak për katër bankat më të mëdha në...

Diskutohet integrimi monetar

Banka e Shqipërisë organizon konferencën vjetore

Në fillim të muajit nëntor, Banka e Shqipërisë do të zhvillojë konferencën e saj vjetore,...

Rritje 20% për vitin e kaluar

136 milionë euro kredi “jashtë bankave”

Kredia e dhënë nga institucionet financiare jo banka u rrit me 20% gjatë vitit të...

Në rritje me 60%

Bankingu “nga shtëpia”, 551 mld lekë

Veprimet e “bankingut nga shtëpia” kanë shënuar një vlerë rekord për vitin e kaluar. Sipas...

Të fundit në Rajon

Një ndër shtatë shqiptarë ka kredi

Përafërsisht, një në shtatë shqiptarë, ka një kredi në një prej bankave tregtare në vend....

Gjoka Konstruksion, hua 9.5 mld lekë

Rruga e Arbrit me kredinë më të madhe në Shqipëri

Projekti i parë i platformës “1 miliard euro”, Rruga e Arbrit, po financohet me një...

Edhe kërkesa në rritje

Lehtësohet më tej kredia për individët

Bankat lehtësuan më shumë kreditimin e individëve në tremujorin e tretë të vitit. Sipas Vrojtimit...

Propozohet “Qasja e Tiranës”

Zgjidhje për kredimarrësit e mëdhenj me probleme

Banka e Shqipërisë propozon një zgjidhje të re për kredimarrësit e mëdhenj me probleme, që...

Mbledhjet e FMN dhe BB

Sejko: Do kontrollojmë me rreptësi “bankierët” e rinj

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko, mori pjesë javën e kaluar në Mbledhjet...

Rritet te bizneset dhe individët

Kredia afatgjatë arrin në 2.3 miliardë euro

Kreditimi afatgjatë nga sistemi bankar shqiptar po zgjerohet gjatë këtij viti. Sipas statistikave nga Shoqata...