MENU
klinika
Gjoka Konstruksion, hua 9.5 mld lekë

Rruga e Arbrit me kredinë më të madhe në Shqipëri

Edhe kërkesa në rritje

Lehtësohet më tej kredia për individët

Bankat lehtësuan më shumë kreditimin e individëve në tremujorin e tretë të vitit. Sipas Vrojtimit...

Propozohet “Qasja e Tiranës”

Zgjidhje për kredimarrësit e mëdhenj me probleme

Banka e Shqipërisë propozon një zgjidhje të re për kredimarrësit e mëdhenj me probleme, që...

Mbledhjet e FMN dhe BB

Sejko: Do kontrollojmë me rreptësi “bankierët” e rinj

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko, mori pjesë javën e kaluar në Mbledhjet...

Rritet te bizneset dhe individët

Kredia afatgjatë arrin në 2.3 miliardë euro

Kreditimi afatgjatë nga sistemi bankar shqiptar po zgjerohet gjatë këtij viti. Sipas statistikave nga Shoqata...

Përfshi faturat e papaguara

Byroja e kredisë do të mbledhë borxhlinjtë e këqij

Shoqata e Bankave të Shqipërisë po zhvillon projektin për ngritjen e një Byroje të Kredisë....

Rezultatet e 8-mujorit

Bankat, 105 milionë euro fitime

Fitimi i sistemit bankar shqiptar u rrit sërish gjatë muajit gusht, duke arritur në rreth...

Çfarë pritet të ndodhë

FMN optimiste për rritjen ekonomike në 2018

Fondi Monetar Ndërkombëtar është më optimist për rritjen ekonomike të Shqipërisë këtë vit. Nga 3.7%...

''Too big to fail''

Institucionet financiare: ‘Skemat e shpëtimit’

Institucionet finaciare jane zemra e ekonomisë së një vendi. Nëse një kompani e madhe dështon,...

Bien në 12.9%

Kreditë me probleme, niveli më i ulët në tetë vjet

Raporti i kredive me probleme ka zbritur në nivelin më të ulët të tetë viteve...

Guvernatori garanton kontroll

Sejko: Bashkimi i bankave e bën sistemin më të fortë

Përqendrimi do ta bëjë më të fortë sistemin bankar shqiptar. Guvernatori i Bankës së Shqipërisë,...

Tani janë zyrtarisht 15

Numri i bankave ulet pas 13 vjetësh

Për herë të parë pas 13 vjetësh, numri i bankave në tregun shqiptar është zvogëluar....