MENU
klinika
Goditja në ekonomi

Bankat, 2.9 miliard euro investim jashtë vendit

Të dhënat

Monitorimi i kripto-valutave, çfarë kërkon FMN?

“Valutat digjitale kanë ndikim të dukshëm në operatorët në sektorin financiar”, kështu është shprehur drejtoresha...

Të dhënat

Kreditë me probleme, situata sipas Bankës së Shqipërisë

Bazuar në disa të dhëna të Bankës së Shqipërisë, vihet re se niveli i kredive...

Banka Boterore

Remitancat/ BB: Ku renditet Shqipëria në botë?

Shqipëria është vendi i 10-të në Europë sa i përket peshës që zënë remitancat në...

Përfundimet

GKSF: Sektori bankar u zgjerua, pavarësisht kursit të këmbimit

Grupi Këshillimor i Stabilitetit Financiar (GKSF) ka dalë në përfundimin se sistemi financiar në vend...

Të dhënat nga EUROSTAT

Shqiptarët “rropaten” në punë, por nuk paguhen

Sipas disa të dhënave të bëra publike nga instituti evropian i statistikave (EUROSTAT), bëhet me...

Shpenzimet buxhetore

BB: Shqipëria fokus tek PPP-të dhe investimet në…

“Shqipëria ka shpenzime të fokusuara tek investimet në kryeqytet dhe koncesionet me Partneritet Publik Privat...

Shifra

Bizneset në “borxh” me tatimet

Bazuar në disa të dhëna të bëra publike nga Fondi Monetar Ndërkombëtar, vihet re se...

Lidhja ekonomike me botën

Ku renditet Shqipëria?

Prej vitesh Shqipëria po lufton në rrugën e saj drejt integrimit në Bashkimin Evropian, ndonëse...

Raporti vjetor i ASD

Depozitat në banka, sa përqind të totalit kanë individët?

Bazuar në disa të dhëna të bëra publike nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave (ASD),...

Lehtësirat fiskale

FMN del kundër: Mundësi për shmangie taksash!

Në raportin e publikuar kohët e fundit, Fondi Monetar Ndërkombëtar ka bërë një analizë të...

Raporti për Shqipërinë

BB: Kriza politike po tremb investitorët

“Pasiguria politike në vend, dëmton biznesin në Shqipëri”, kështu vlerëson Banka Botërore. Gjatë prezantimit të...