MENU
klinika
15 mld lekë për janarin

Depozitat vijojnë rritjen

Shifrat

Kredia nis vitin me rritje, çfarë ndodhi në janar?

Banka e Shqipërisë publikuar disa të dhëna në lidhje me kreditimin e ekonomisë. Bazuar mbi...

Shifrat

Borxhi publik në rënie, shtohen PPP me financim buxhetor

Borxhi publik u ul për të tretin vit radhazi dhe arriti në 67.16% të Prodhimit...

Mesazhi i Guvernatorit të BSH

Destabilizimi politik efekte në ekonomi?

Pas vendimit të opozitës për dorëzimin e mandateve të deputetëve, ka ardhur edhe një reagim...

Depozitat e kreditë në valutë

‘Zhgënjen’ de-euroizimi

Bazuar në ecurinë e treguesve të përzgjedhur gjatë gjashtëmujorit të dytë të 2018, vihet re...

Shifrat

Deficiti buxhetor u shpenzua i gjithi në…

Sipas Bankës së Shqipërisë, qeveria shqiptare ka shpenzuar të gjithë deficitin buxhetor në muajin dhjetor....

Analiza e BSH

Çfarë pasqyron forcimi i lekut vitet e fundit?

Në një analizë që ka realizuar për kursin e këmbimit, Banka e Shqipërisë ka vlerësuar...

Të dhënat

Sa milionë euro valutë do të blejë BSH në 2019?

Banka e Shqipërisë do të vijojë edhe këtë vit blerjen e euros me qëllim rritjen...

Shifrat

Pagesat me kartë pësojnë rritje/ Sa milionë euro arritën në 2018?

Vitin e kaluar, shqiptarët kryen pagesa me karta bankare në vlerën e 21.3 miliardë lekëve...

Raporti

Rënia e euros/ Flet BSH: Ishte e papritur, shumë shpejt…

Raporti i politikës monetare për tremujorin e parë të vitit është prezantuar për mediat nga...

Shifrat sipas BSH

Llogaritë e-banking/ Dy vitet e fundit numri është dyfishuar

Bazuar në disa statistika të realizuara nga Banka e Shqipërisë, vihet re se numri i...

Rritet kredia në lekë

Sa % e portofolit është në monedhën vendase?

Në disa të dhëna të fundit të publikuara nga Banka e Shqipërisë, në dhjetor të...