MENU
klinika
Kapitalizimi dhe likuiditeti, nivele rekord

Bankat “notojnë” në para

Biznesi merr më pak kredi

Huaja e re në rënie me 8%

Vitin e kaluar, sistemi bankar dha më pak kredi për biznesin, çka konfirmon vështirësitë në...

Situata ekonomike

Drejt një pakënaqësie ekonomike, çfarë po ndodh?

Banka Qëndrore Shqiptare, një nga treguesit thelbësorë ekonomik paraqet rënie në ekonominë e vendit duke...

Pas vitesh akuza politike

Linda Rama jep dorëheqjen nga ABI Bank

Bashkëshortja e kryeministrit, Lindita Rama, ka dhënë dorëheqjen nga Këshilli Drejtues i Bankës Amerikane të...

Pason Elisabeta Gjonin

Luljeta Minxhozi, zv/guvernatore e parë e Bankës së Shqipërisë

Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë zgjodhi të mërkurën Luljeta Minxhozin si zëvendësguvernatore të parë...

Huaja, sa 35.3% e PBB-së

Ekonomia më pak e kredituar në Rajon

Kreditimi i sektorit privat të ekonomisë shqiptare, në terma realë, ishte në rënie edhe për...

Arrin në 4.35 mld euro

Kredia u rrit në nëntor

Kreditimi i ekonomisë u përmirësuar gjatë muajit nëntor. Sipas të dhënave nga Banka e Shqipërisë,...

Miratohet edhe buxheti

Banka e Shqipërisë miraton Strategjinë e Zhvillimit

Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë miratoi në mbledhjen e fundit Strategjinë Afatmesme të Zhvillimit...

Të paktën për momentin

Sejko përjashton ndërhyrje të re në kursin e këmbimit

Guvernatori, Gent Sejko, përjashtoi, për momentin, një ndërhyrje të re të Bankës së Shqipërisë në...

Deklarata e Guvernatorit

Sejko: Banka e Shqipërisë nuk e ndryshon normën e interesit

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko ka bërë të ditur në një konferencë për...

Emërohen pesë anëtarë

Plotësohet Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë

Plotësohet më në fund të Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë. Kuvendi miratoi këtë javë...

Takimi i fundvitit

Sejko: Përmbushja e misionit, e pamundur pa median

Me rastin e mbylljes së vitit, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, zhvilloi një...