MENU
klinika
Më pak se kapitali aksioner

Bankat shqiptare po shiten “badihava”

Përzgjidhen kandidatët

Këshilli Mbikëqyrës i BSH drejt plotësimit

Kuvendi dhe qeveria më në fund kanë përzgjedhur anëtarët e rinj të Këshillit Mbikëqyrës të...

Të dhënat zyrtare

Banka e Shqipërisë: Turizmi me 1.5 miliardë euro xhiro

Banka e Shqipërisë ka nxjerrur të dhënat zyrtare të cilët tregojnë se edhe këtë vit...

Euro drejt forcimit?

BQE mbyll “rubinetin” e parave

Banka Qendrore Europiane deklaroi në përfundimin e takimit të kësaj jave se do të përfundojë...

Alarmi për kredinë

Sejko “fshikullon” bankat

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë i bëri thirrje sistemit bankar të gjejë mënyrat për të...

Rezultatet e 10-mujorit

Bankat fitojnë 123 milionë euro

Sistemi bankar shqiptar zgjeroi më tej fitimet gjatë muajit tetor. Sipas Bankës së Shqipërisë, për...

Boshllëku në Bankën e Shqipërisë

Këshilli i mbetur Mbikëqyrës bën “takime”

Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë vazhdon të ngelet i paralizuar. Të premten, Guvernatori i...

Blihet nga hungarezët e OTP

Konkurrenca miraton shitjen e Societe Generale

Autoriteti i Konkurrencës ka autorizuar shitjen e bankës Societe Generale Albania dhe grupi hungarez OTP....

Nuk ulen më tej

Kreditë me probleme në “murin” e 13%

Raporti i kredive me probleme u rrit lehtë me 0.1 pikë përqindje gjatë muajit tetor....

Bllokimi i Këshillit Mbikëqyrës

Banka e Shqipërisë nuk miraton dot buxhetin

Të mërkurën, Banka e Shqipërisë duhet të zhvillonte mbledhjen e radhës të Këshillit Mbikëqyrës, ku...

Ndryshon rregullorja

Shtrëngohet ristrukturimi i kredive

Banka e Shqipërisë do të ndryshojë rregullat për ristrukturimin e kredive. Sipas projektvendimin “Për disa...

Euro dominon ndaj lekut

Pakësohen depozitat në banka

Depozitat e shqiptarëve në banka janë pakësuar gjatë muajit tetor. Sipas të dhënave nga banka...