MENU
klinika
Kursi i këmbimit

Këmbimi valutor, euro pëson luhatje

Raporti i Standard and Poor’s

Ekonomia shqiptare ‘B+’, notë pozitive

“Raporti i Standard and Poor’s, pas FMN, një tjetër notë pozitive për ekonominë shqiptare!”, shkruan...

Këmbimi valutor

Euro mbetet ‘vendnumëro’, rritet dollari amerikan

Në tregun valutor vendas monedha europiane qëndron të njëjtat vlera të një dite më parë....

Shifrat

Paga minimale në Shqipëri më e ulëta në Europë

Eurostat ka publikuar sot hartën e pagës minimale. Sipas të dhënave të publikuara, paga minimale...

Këmbimi valutor

Euro shënon një hap pas, dollari zhvlerësohet kundrejt Lekut

Pas tre ditësh kur monedha europiane po merrte veten, në tregun valutor vendas sot, euro...

Tregu financiar

Bizneset shqiptare, nga maji mund të hyjnë në Bursë

Bursa pritet të jetë e gatshme të nisë tregtimin e titujve të kompanive private duke...

Bien më shumë interesat

Tregu financiar “noton” në para

Tregu financiar në vend ka shumë para të lirë dhe investitorët po dynden të investojnë...

Kostot e dërgesave janë të larta

Emigrantët sjellin 13% të buxhetit të familjeve

Dërgesat e emigrantëve sigurojnë rreth 13% të buxhetit mesatar të familjes shqiptare. Këto para kanë...

Hidhet një hap i rëndësishëm

Bursa shqiptare drejt hapjes për sektorin privat

Në fund të këtij muaji, pritet që Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare të licencojë regjistrarin e...

Pranë minimumit historik

Ulet interesi i bonove të thesarit

Interesi i bonove 12 mujore po i afrohet sërish vlerave minimale historike. Në ankandin e...

4.27% në 2018

Interesi i borxhit publik në minimumet historike

Interesi mesatar i borxhit publik të Shqipërisë i është afruar sërish niveleve më të ulëta...

Ankandet e obligacioneve

Ja mundësitë e investimit në janar

Tregu primar i instrumenteve të borxhit qeveritar ofron alternativa interesante investimi gjatë muajit janar. Qeveria...