MENU
klinika
Oferta monetare në rënie

Më pak para në ekonomi

Viti 2019 nis pa luhatje

Qetësohet kursi i euros

  Kursi i këmbimit euro-lek më në fund duket të jetë qetësuar pas luhatjeve të...

63 mld lekë tepricë likuiditeti

Qeveria, një lumë parash të mbajtura “kot”

Qeveria shqiptare në dhjetë muaj të këtij viti ka krijuar një tepricë likuiditeti për mbi...

Analiza e Bankës së Shqipërisë

Ja pse kursi është stabilizuar

Banka e Shqipërisë vlerëson se ndërhyrja gjatë tremujorit të tretë të vitit e ka qetësuar...

Është e palicencuar

AMF paralajmëron: Mos investoni në këtë platformë

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare paralajmëron investitorët për rrezikun ndaj shërbimeve të shoqërisë që operon me...

Bonot dhe obligacionet

Normat e interesit e mbyllin vitin në rënie

Fundi i vitit ka sjellë një rënie të fortë në interesat e instrumenteve të borxhit...

Mbi 400 milionë euro gjithë vitin

Banka e Shqipërisë bleu 130 mln euro në tremujorin III

Gjatë 3-mujorit të tretë të vitit 2018, Banka e Shqipërisë ka blerë afro 130 milionë...

Projeksionet e BQE

Ekonomia europiane do të ngadalësohet

Banka Qendrore Europiane bën të ditur se ekonomia globale pritet të ngadalësohet në vitin 2019...

Diferenca është ngushtuar

Paga minimale, i afrohemi vendeve të rajonit

Me rritjen e pagës minimale nga 24 mijë lekë në 26 mijë lekë në muaj,...

Niveli më i ulët në dy vjet

Bien interesat e borxhit qeveritar

Fundi i vitit ka sjellë një rënie të fortë në interesat e instrumenteve të borxhit...

Tjetër rënie të hënën

Eksportuesit: Zhvlerësimi i euros po na zeron fitimet

Euro ra sërish të hënën në kursin e këmbimit valutor me lekun. Monedha europiane u...

Te pragu i 123 lekëve

Euro “kthehet” në vitin 2008

Euro po i afrohet përditë pragut të 123 lekëve. Sipas kursit zyrtar të këmbimit, të...