MENU
Nga vala e re e emigrimit?

Remitancat rriten përsëri, 331 mln euro në 6 muaj

Normat e interesit

Kredia e lirë, pak fitime nga kursimet

Normat e interest në tregjet financiare po qëndrojnë në nivele të ulëta. Bonot me maturim...

Rreth 2550 euro për frymë

Shqiptarët, 938 miliardë lekë “para të thata”

Pasuria financiare e shqiptarëve vlerësohet është rreth 938 miliardë lekë. Ky tregues llogaritet si diferenca...

Kursi i këmbimit

Euro me avancim të ngadaltë

Euro hodhi një tjetër hap të premten më vlerësimin e ngadaltë, por të vazhdueshëm që...

Kursi i këmbimit

Bie dollari, euro e qëndrueshme

Kursi i këmbimit euro lek u shfaq i qëndrueshëm edhe gjatë ditës së enjte. Euro...

Vendet ku shkon në burg

Sa të ashpër jemi me evazionin fiskal?

Në mandatin e parë, qeveria e majtë ndoqi një politikë të “kërbaçit” dhe ashpërsoi ndëshkimet...

Mbajnë 15.88% të borxhit të brendshëm

Individët po investojnë më shumë në bono dhe obligacione

Pjesëmarrja e individëve në tregun e titujve të qeverisë shqiptare ka arritur një rekord historik....

Kursi i këmbimit

Leku ndal rënien ndaj euros

Të martën leku ka arritur të frenojë rënien në kursin e këmbimit me euron. Monedha...

Kursi i këmbimit

Leku humbet pikë ndaj euros dhe dollarit

Leku humbi sërish pikë të hënën në kursin e këmbimit me valutat kryesore. Euro u...

Rreziku i investimit

Sa është norma optimale e fitimit në Shqipëri?

Në një ekonomi gjithnjë e më të globalizuar, një ndër çështjet më delikate për investitorët...

Java në kursin e këmbimit

Euro “kthehet nga pushimet”

Pas një vere të gjatë në rënie, që u ndërpre vetëm me ndërhyrjen e Bankës...

Kursi i këmbimit valutor

Rritet euro, bie dollari

Euro regjistroi një tjetër mbiçmim të lehtë në kursin e këmbimit valutor për ditën e...